Приятели на единия от убийците на Ери Пехливанян: Мишо, с теб сме яли и пили, как можа!

11
„Идвал е много пъти на вечеря у нас. Представям си на какъв риск съм излагал семейството си”, разказва друг русенец, с когото Михаил Михов имал близки
„Идвал е много пъти на вечеря у нас. Представям си на какъв риск съм излагал семейството си”, разказва друг русенец, с когото Михаил Михов имал близки

Вчера двамата задържани за зверското убийство на собственичката на аптеки „Астра” в Русе Ери Пехливанян получиха постоянна мярка задържане под стража

 Направи впечатление, че докато арменецът Гарабед Веринян беше разговорлив и изложи своята версия, без да крие лицето си, другият обвиняем – Михаил Михов, остана скрит под качулката на якето си през цялото съдебно заседание и не свали вдигнатата почти до веждите маска, дори когато застана на подсъдимата скамейка пред съдията, пише "БРЯГ". 

Явно има основание така ревностно да се крие от публиката. Защото именно той е известното и разпознаваемо лице в града. Известен е най-вече като част от цигарения бранш в Русе преди време. Добре го познават не само търговците цигарджии по пиацата до хотел „Дунав”, но и по-редовните им клиенти. През последните години обаче явно и този му занаят е бил замрял.

Друга част от познатите му са от лекарските среди в Русе - по линия на жена му – медицинско лице, което е работило в различни болници и в кабинетите на лекари специалисти. В момента е част от екипа на едно от специализираните медицински заведения в Русе. С много от тях са си разменяли гостувания по домашному. Семейството има дъщеричка, която е вече е около 10-годишна.

Продавачите от тарабите и магазинчетата на Американското пазарче в Русе са особено развълнувани в тия дни, защото познават убиеца и съпругата му като чести клиенти. Направило им впечатление струпването на полицейски коли около близката кооперация по ул. „Константин Иречек”. Говори се, че при задържането на убиеца семейният апартамент на ул.„К.Иречек” изведнъж се напълнил с 30 полицаи с качулки.

Михаил Михов е роден през 1966 г, завършил е Военноморското училище във Варна, а жена му е медицински работник, разказал пред БРЯГНЮЗ, мъж, който не пожелал да бъде цитиран. „Толкова неприятни спомени имам от тези хора, че не искам да си спомням за тях... Вапреки че в един период от време си ходехме на гости, били сме семейно у тях, посрещали сме ги и у нас на маса. Откакто разбрах какво е извършил Мишо, не мога да спя”, каза потресен човекът и допълнил,че  „Имаше нещо бандитско в него”. Сеща се как, докато били на маса, Михов обичал да си спомня 5-те години, прекарани в затвора за контрабанда на цигари. „В пандиза изкарах още един университет”, хвалел се той.

„Идвал е много пъти на вечеря у нас. Представям си на какъв риск съм излагал семейството си”, разказва друг русенец, с когото Михов имал близки бизнес отношения.

Социалните мрежи също са изпълнени с коментари на възмущение за садистичното убийство. Най-потресени от случилото са онези, които по някакъв начин са познавали повече или по-малко убиеца. „Леле Мишо, с теб сме яли и пили, как можа!!!”, възкликва емоционално русенка във „Фейсбук”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 18
    1
    Самоук следовател
    „В пандиза изкарах още един университет”, хвалел се той. Явно е изкарал магистратура по убийства, специалност удушаване и разчленяване... Със сигурност имаме налице отражение от престоя му в затвора и общуването му с каймака на обществото...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари