Приятели изпълниха стената на Павел Чернев във фейсбук с прощални думи

0
Повече от 15 години приятелство. За добро или лошо, беше забавно. Беше луд по цялата глава и за още трима, споделя евродепутатът Ангел Джамбазки
Повече от 15 години приятелство. За добро или лошо, беше забавно. Беше луд по цялата глава и за още трима, споделя евродепутатът Ангел Джамбазки Снимка: Цветан Несторов

Приятелите на Павел Чернев, който почина внезапно днес в късния следобед, са шокирани от тъжната вест, пише Всеки ден.

Те споделиха мъката си на неговата страница във фейсбук. Не е за вярване, не може да бъде, пишат те.

Част от познатите му казаха, че само преди ден са се чували или пък са били заедно.

"Сбогом, Павка! Ти беше истински българин и приятел! Поклон!", написа режисьорът и актьор Андрей Слабаков.

Евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки също публично се прости със своя приятел:

"Повече от 15 години приятелство. За добро или лошо, беше забавно. Беше луд по цялата глава и за още трима. Но независимо от всички превратности винаги си остана достоен български националист. Остана в редицата. До нас. Щяхме да се виждаме днес - утре, да пием по коняк. Явно срещата се отлага. Мамка му, не е истина просто. Сбогом. Почивай в мир."

"Павче, каква я свърши бе, приятелю?", пита недоумяващо Весислава Танчева - приятелка на бившия депутат в социалната мрежа.

"Току-що научавам, че Павката Чернев се е преселил отвъд! Той беше Истинско въплъщение на хъшовете и на Ботевите поборници за свобода от епохата на Възраждането. Бог да го прости и мир на праха му, амин", споделя Йордан Данков.

"Бог да прости нашия сънародник, истински патриот, брат и борец Павел Чернев... мир на праха му!", е написал Христо Марков.

Стоян Тодоров също не може да повярва, че Чернев е починал:

 "Какво направи бе Павчо??? Не мога да повярвам! Павче, Павче, снощи говорихме.......Снимахме се за последно заедно на канонизацията на Свети Серафим на 26 февруари. Сбогом!"

За близките на политика-патриот той е голям мъж и истински приятел. За по-малко от час след шокиращата новина над 100 души писаха на стената на Павел Чернев във фейсбук.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари