Приватизация на държавността

0
Прочутото електронно управление, което ни струва вече два милиарда лева и още не работи, щяло да се извършва от....посредници
Прочутото електронно управление, което ни струва вече два милиарда лева и още не работи, щяло да се извършва от....посредници

Елена Гунчева с гневен коментар относно електронното управление на своята страница във фейсбук:

Поредната герберастка изцепка ме остави без думи. Прочутото електронно управление, което ни струва вече два милиарда лева и още не работи, щяло да се извършва от....посредници. Които ще извършват административните услуги срещу комисионна!!! Тоест всичко, което се прави от администрацията, се приватизира от частници, за да се предоставя на гражданите!!!

Безумието започна да минава границите на нормалното. Ние си играем на държава. Скоро сигурно и данъците ще дадат на местни феодали да ги събират срещу комисионна!

И понеже съм блондинка, моля някой да ми обясни защо, по дяволите, издържаме огромната администрация тогава?!? Ако не могат да се справят - да се махат. Или целта отново е да плащаме на едни мутри, за това, което държавата е длъжна да прави!!! И за което плащаме данъци!

Боже, спаси ни от дебилите!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари