Принцесата на Монако премина през успешна операция в ЮАР

0
Хирургическата интервенция е била заради инфекция през май
Хирургическата интервенция е била заради инфекция през май Снимка: GETTY IMAGES

Принцесата на Монако Шарлийн е преминала през успешна операция в ЮАР и в момента се възстановява.

Хирургическата интервенция е била заради инфекция през май.

Принцесата е била под обща упойка и ще остане в болницата в южноафриканската република 48 часа за наблюдение, съобщиха от АФП, позовавайки се на човек от двореца, цитирана от БТА.

Принцесата бе приета в болницата на 1 септември, когато изведнъж се почувствала зле, но тогава не се наложи да бъде оперирана. Впоследствие обаче нещата се усложниха, което доведе до хирургическа намеса. Предполага се, че причината за спешното ѝ хоспитализиране е усложнения след операция за зъбни импланти, направена в Европа.

Това е втората операция, на която принцеса Шарпийн се подлага в ЮАР. Първата бе на 13 август в болницата в Дърбан, където бе хоспитализирана под псевдоним, и продължи 4 часа под обща анестезия..

Шарлийн пристигна в РЮА през май за участие в благотворителните акции на организацията за защита на носорозите. През юли се навършиха 10 години от сватбата им с принц Албер, но не беше отпразнувана в Монако заради отсъствието й. По време на престоя ѝ в южноафриканската република принцесата е била посетена няколко пъти от съпруга си и двете им деца.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари