"Принцеса Лея" получи масивен инфаркт

0
Холивудската звезда Кари Фишър, станала популярна с ролята си на принцеса Лея Моргана в "Междузвездни войни", е получила масивен сърдечен удар
Холивудската звезда Кари Фишър, станала популярна с ролята си на принцеса Лея Моргана в "Междузвездни войни", е получила масивен сърдечен удар Снимка: Getty Images, HBO

Холивудската звезда Кари Фишър, станала популярна с ролята си на принцеса Лея Моргана в "Междузвездни войни", е получила масивен сърдечен удар.

Според източници на няколко западни медии здравословното й състояние е "критично".

Сайтът TMZ съобщи по-рано днес, че 60-годишната актриса е била в самолет от Лондон за Лос Анджелис, когато е претърпяла сърдечен арест и е получила кардиопулмонална реанимация от служител за спешна помощ на борда. Инцидентът се е случил 15 минути преди кацането на самолета, предаде Канал 3.

Възходът в кариерата на Кари Фишър е ролята на Принцеса Лея в оригиналната трилогия "Междузвездни войни". Напоследък Фишър се появяваше често в медийното пространство покрай издаването на автобиографичната й книга, разказваща предимно за годините й на наркотична зависимост и психическо заболяване. 

Книгата разкрива за първи път, че между нея и Харисън Форд все пак е имало авантюрра в периода на снимките на "Междузвездни войни", което разбуни духовете сред феновете на сагата.

Източник: Канал 3
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари