Том Круз подаде ръка на Кейт Мидълтън на "Топ Гън" в Лондон

0
Том Круз влиза отново влиза в ролята на пилота от американските военноморски сили Пийт „Маверик“ Мичъл
Том Круз влиза отново влиза в ролята на пилота от американските военноморски сили Пийт „Маверик“ Мичъл Снимка: Getty Images

Том Круз влиза отново влиза в ролята на пилота от американските военноморски сили Пийт „Маверик“ Мичъл, след повече от 30 години

Принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън се присъединиха към Том Круз, за да преминат заедно по червения килим на Лестър Скуеър в Лондон за премиерата на „Топ Гън: Маверик“, съобщи Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Имаме много общи неща. И двамата с Уилям обичаме Англия, и двамата сме пилоти, и двамата обичаме да летим", заяви холивудската звезда Том Круз пред журналисти.

Принц Уилям е преминал обучение като пилот за издирване и спасяване и е известен като лейтенант Уелс в Кралските военновъздушни сили.

Том Круз запозна принцът и Кейт Мидълтън с останалите актьори от филма, като Дженифър Конъли и Джон Хам, пред модел на изтребителя от „Топ Гън: Маверик“.

Филмът трябваше да има премиера през юли 2019 г., но тя многократно бе отлагана заради пандемията от коронавирус.

„След последните няколко години, да имаш подобно събитие е изключително“, каза още Круз.

Актьорът бе и сред известните личности, които присъстваха на традиционното конно състезание миналата неделя, част от празненствата по повод платинения юбилей на кралица Елизабет Втора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари