Принц Джордж посрещна Обама по халат

0

Британци луднаха по халата на принц Джордж.

Всички бройки от дрешката на престолонаследника, с която той се появи при първата си среща с американския президент, бе изкупена за броени часове, пише Стандарт нюз.

Припомняме, че синът на принц Уилям и херцогиня Катрин посрещна Барак Обама по пижама и халат в двореца „Кенсингтън". Снимките на малкия Джордж с халата и дървеното конче зарадваха много от почитателите на британското кралско семейство.

Оказва се, че луксозният бял халат със синя шарка е на марката "My 1st Years". И струва 39 долара. Фирмата буквално е била "залята" от поръчки след визитата на американския президент във Великобритания.

Не можем да повярваме, че принц Джордж облече нашия халат, за да се срещне с президента Обама. Не изглежда ли възхитително", написаха от компанията производител в приложението Instagram и уточниха, че приемат само предварителни поръчки.

Персонализираните продукти са създадени да бъдат достъпни, така че „всеки да може да облече детето си като принц или принцеса", коментира от своя страна Даниъл Прайс, който е съосновател на "My 1st Years".

Принц Джорд е много малък, но вече е същинска модна икона. Дрехите, който носи на всяка своя фотосесия, са сред най-търсените по магазините.

Наскоро Елизабет Втора навърши 90 години.

Източник: Стандарт нюз
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари