Прикриват зверска катастрофа във Врачанско

0
Станах свидетел на, като че ли традиционно, не добре свършената работа от страна на "Пътна полиция"
Станах свидетел на, като че ли традиционно, не добре свършената работа от страна на "Пътна полиция"

Читател на Dunavmost.bg сигнализира за "съмнителен" случай станал миналата седмица във Врачанския регион.

Става дума за катастрофа осъществила се между селата Липница и Крушовица.

Но по любопитното в ситуацията, е че според него от "Пътна полиция" се опитват да потулят нещата, защото причинителят на катастрофата е бус на "Съдебна охрана".

Господинът, който пожела да остане анонимен, ни препрати и линк към както той пише "единствената медия" отразила случая. ( Линк към статията: http://www.bulnews.bg/article/265322)

В по-долните редове ви даваме информацията, която той ни предостави без редакторска намеса:

"Както BulNews ни споделиха: на 20.06.2016г. се случи пътен инцидент на пътя между врачанските села Липница и Крушовица, в който се сблъскаха бус на съдебна охрана и автомобил "Опел" с немска регистрация, вследствие на неправилно изпреварване на първия.

Доколкото ми е известно това е единствената статия изписана по случая, но тя е напълно недостоверна и не съм сигурен, дали източникът й е добре запознат със случая или просто има някакви психически проблеми. Имам информация по случая, тъй като пострадалите от лекият автомобил са мои познати и не дълго след инцидента бях на мястото на катастрофата и станах свидетел на, като че ли традиционно, не добре свършената работа от страна на "Пътна полиция" и опитите за прикриване на случая.

Както вече споменах, не ми е известно друга медия да е писала или говорила по случая. Истината е, че при неправилно изпреварване на ТИР, при наличие на непрекъсната линия на пътното платно, която автоматично забранява всякакви видове изпреварване, буса на "Съдебна охрана" се блъска челно в немския автомобил, като самият удар се случва в лентата заемана от Опел-а. Причините за инцидента е ясна - неправилно изпреварване.

Не веднъж всички сме ставали свидетели на безобразното шофиране на автомобилите на "Съдебна охрана", сякаш надписа отстрани изменя закона за движение по пътищата изцяло в тяхна полза, или пък им дава право да го нарушават. Всъщност в лекият автомобил не са пътували две жени и две деца, а цяло семейство (мъж, две жени и две деца) и след инцидента не са се разминали само с уплаха, а шофьора на автомобила лежа в болница няколко дни, едната от жените е с изкълчен крак, а другата с шест шева на левия крак.

Слава богу на децата нищо им няма. Ето, че отново случая ще бъде потулен."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари