Приключи ремонтът на подлеза на булевард „Липник“

0

Обновеното съоръжение е с денонощно видеонаблюдение

Достъпът до цялостно ремонтирания подлез на булевард "Липник" в Русе, при бившия завод "Петър Караминчев", е възстановен. 

Напълно обновени са стените и таваните, като преди полагането на новата подова настилка е коригирано и водоотвеждането. Положена е нова мозаечна мазилка по челата на бетоновите козирки, гредите, колоните и бетоновия цокъл. 

По време на ремонта е положена нова хидроизолация на бетоновите козирки, поставени са и нови водосточни тръби. На мястото на старите метални пана е изградена зидария с газобетонови блокчета, а удобните места за сядане в най-скоро време ще бъдат оформени като дървени пейки. 

Подлезът е с ново осветление, като са поставени 7 камери за денонощно видеонаблюдение срещу евентуални вандалски прояви.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    8
    Бубака
    Хората в тази държава така и не разбраха - едно нещо се прави не за да се направи поне нещо, а защото този(тези) който/които го правят вземат пари за това, т.е. печелят. И по този начин се правят далавери, пране и т.н., вместо да се направи като хората, качествено, нещата се правят 'ей така', по евтини материали, това-онова липсва, за да се спести - съответно увеличи печалбата(далаверата), а после следват разни оправдания, или гаранция тип 'прах в очите'. Така че, нищо чак толкова хубаво не са направили щом като няма рампа, в ЕС всички подлези би трябвало да имат такава, значи или това изпълнение е тотална импровизация с цел 'парата прави борбата', или наистина има толкова дебилни личности, че да не се сетят за това!
  • 9
    7
    Стефанова
    Наистина е трябвало да предвидят рампа за инвалиди и детски колички!Но е направено нещо хубаво и не може да се отрече! Аз често минавам от там и изглежда много по-добре!Нека да видим и положителното,положен е труд с видим резултат!Дано се пази!
  • 9
    6
    Nvfde
    Пак българска работа! Никъде не виждам рампи за достъп на инвалидни колички и детски колички! Или и този подлез е за правоимащи?! Пак не е помислено за хората,а само да се усвоят пари и да се потупа нечие рамо!!!
  • 6
    5
    фафасф
    бе няма значение колко време хора с основно са се маели пияни да го напраят,но е факт че нещо е направено, само че племето ни ще го осере, децата ви ще го осерат , бабички и дядовци ще го осерат. да бъде честен , и осран и опикан тоя подлез ми харесваше и си минавах ,без да мечтая за яхта
  • 9
    4
    Изключително неугледно
    Два месеца за една боя?!! А и съм готов да се хвана на бас, че до напролет тая мазилка ще се подкожуши и ще изглежда като кадаиф! Да не споменавам гипскартонът, който ще провисне да си търси майсторите! Абе... мудна и некадърна работа! Но, браво, кмете, никой досега не опита да застраши живота на пресичащите граждани цели два месеца, ти успя!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари