Причините да сме бедни и има ли начин да променим това

0
Странно е, но  много често хората сами затварят канала си за  материален просперитет със своите съмнения и страхове
Странно е, но много често хората сами затварят канала си за материален просперитет със своите съмнения и страхове Снимка: wpapers.ru

Всеки човек има канал за материално благополучие. Много често този канал е дефектен, което води до хронична бедност, или дори до разорение на иначе  успешен човек.

С една дума, ако не сте богати, значи  имате проблеми  с фините енергии, а каналът ви за материалното благополучие или е блокиран, или не работи с пълен капацитет.

Какви са причините за проблеми с канала за материалното благосъстояние?

1. Най- често срещаната причина: човек има  кармична програма за бедност.

Такива хора се раждат бедни, и каквото и да направят, не могат да се измъкнат от бедността. Дори ако влагат  всичките си усилия, все едно -  целият им живот ще премине в борба за  най-необходимите неща.

Обикновено такива хора имат предци, които или са били бедни или са разорили се  богаташи. В този случай  помощ от своя род не трябва да се чака. А  без подкрепата на предците е много трудно да се живее.

При  кармична бедност спешно трябва да се възстанови връзката с предците и да се работи по родовата  карма с помощта на специалист, за може все пак човек  да се  измъкне от бедността и да заживее  пълноценен живот.

2. Друга често срещана причина за бедността – проклятие, негативно програмиране.

За това  са се постарали недоброжелатели, които са поръчали или сами са предизвикали негативния ефект. Паричният канал е много уязвим и е доста лесно бъде увреден,  дори ако  заклинанието е било насочено към  други сфери на човешкия живот – любов, здраве.

Необходимо е да се преминат съответните  ритуали и да се създаде енергийна защита.

3. Патологична  бедност - тя  възниква от елементарна алчност.

4. Негативно влияние  на хората, с които живее човек.

Това могат да бъдат съпруг или съпруга, родители, други роднини, които са с   напълно  несъвместими енергии. Но,  продължавайки да живеят заедно  дълго време, всъщност опропастяват един на друг не само живота си, а  също така блокират паричния  канал.

5. Самопрограмиране.

Странно е, но  много често хората сами затварят канала си за  материален просперитет със своите съмнения и страхове. Те  предварително са се програмирали  за провали, кражби, загуба на пари.

Източник: bg.checkonline4you.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари