При 72% обработени протоколи: ГЕРБ води с над 1% пред ПП - ДБ

0
Трета сила е „Възраждане“
Трета сила е „Възраждане“ Снимка: БТА

Това сочат данните на ЦИК

Последните данни на ЦИК сочат, че при обработени 71.61% от протоколите, битката за 49-ия парламент печели коалицията ГЕРБ - СДС. Те събират 26.33 на сто от гласувалите. Съвсем близък е и процентът на коалицията "Продължаваме Промяната - Демократична България” с 24.89 процента, информира Нова телевизия.

И при следващите две политически формации разликата е деликатна. "Възраждане" са трети с 14.76 на сто, а ДПС - веднага след тях с 12.55 на сто. БСП събират 8.99 процента от вота, а "Има такъв народ" се нареждат като шестата политическа сила с представителство в 49-ото Народно събрание с 4.32 на сто.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    ГЕРБ и с 0,01 %
    да води , за нас това е велика победа ! Сега ще видите какво може бати Бойко ! Досега беше две години безвремие !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари