Президентът отказа да присъства на клетвата на Атанасова и Белазелков

6
Държавният глава не приема думите да противоречат на действията
Държавният глава не приема думите да противоречат на действията Снимка: БГНЕС

Държавният глава не приема думите да противоречат на действията

Президентът Румен Радев няма да присъства на клетвата на новоизбраните съдии в Конституционния съд, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Полагането на клетва за спазване на Конституцията на фона на сериозните съмнения за нейното нарушаване е несъстоятелно, е позицията на президента.

Държавният глава не приема думите да противоречат на действията, а церемониите да заменят принципите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    Браво на Президента
    Браво на Президента,Генерал Румен Радев.Ясна и точна позиция.Човек с лице.Ако пак се кандидатира за президент отново ще има моят глас за трети пореден път.Отдавна малко генерали и президенти печелят най обикновенното уважение на българите.Радев спечели доста българи.На българите им казвам че той може и мисли да поправи някой грешки Не греши този който не работи.Давай Румба напред.- Българи,гласувайте ! Не стойте бездейни.Картите са раздадени и хвърлени на масата.Лицата на всички излязоха кой какъв е и защо такъв е.
  • 3
    4
    браво,
    добре е направил!
  • 23
    3
    Отегчен
    Наясно си сте Бойко как се изхрачи в лицето на българите? Направи показно. Един вид :"Бе ако искам и най тъпата шафрантия ще направя конституционен съдия и не можете да ме пипнете". Ама той ПКП Караянчева направи председател на НС, че една Деса ли няма да ни тури. Това с етичните и професионални характеристики, това с морала и ползването на добро име в обществото го забравете. Боку просто се изхрачи и каза "Ще правя каквото си искам, стадо оскотяло".
  • 20
    2
    Дуловската простакеса
    в конституционния съд е най-голямата излагация на България пред цяла Европа! А Христо Иванов дето гласува за нейното избиране преди време я даваше за анти пример за калинка на ГЕРБ...15 колегии адокатски в България са срещу нея, президентът не присъства на клетвата, ама дуловската пак се тика- абе , откажи се бе, ти морал че нямаш нямаш, ама и срам нямаш! ПФууууу гнусна змия долна гербаджийска! А нашият град вече се управлява от БСП, Възраждане и ГЕРБ, ако още не сте го разбрали. И многото дирекции и зам-кметове са за угода на гербаджиите и на Възраждане. Да има да окрадат за всекиго по нещо, нали така.
  • 24
    1
    daskal
    Разбирам го. Особено в този случай. И той има трески за дялане, ама присъствието на тази дуловска пача е гавра с институцията!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари