Прекратиха делото за гражданството на Кирил Петков

3
Разследването срещу Петков започна след сигнал, свързан с декларация, подадена от него преди да бъде служебен министър
Разследването срещу Петков започна след сигнал, свързан с декларация, подадена от него преди да бъде служебен министър Снимка: БТА

Разследването срещу Петков започна след сигнал, свързан с декларация, подадена от него преди да бъде служебен министър

Районната прокуратура в София прекрати делото за гражданството на Кирил Петков. Това съобщиха от държавното обвинение, предаде БТА.

Това е разследването срещу Петков, което започна след сигнал, свързан с декларация, подадена от него преди да бъде служебен министър.

Първоначално случаят бе обект на работа на специализираната прокуратура, преди тя да бъде закрита. Тогава документите отново бяха изпратени в СРП. Това се случи преди около две години. В сигнал до държавното обвинение се казваше, че Кирил Петков е подал невярна декларация, в която е потвърдена неистина. В нея се описваше развитието на двойното му гражданство.

От прокуратурата тогава казаха, че по закон няма как да започне разследване. Това постановление бе потвърдено от две инстанции. Наскоро върховната прокуратура отново изпрати делото в СРП. Това стана причина да бъде поискан имунитетът на Петков като депутат. Той сам се отказа от него.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    ДО 2
    Лицето му показва нисък интелект, западна, американско/европейска индоктринация, промит мозък и никакъв смисъл на съществуването. В сащ още от детските градини ги учат за хомосексуални секс пози и подобни извращения, на 12 години вече искат да си сменят пола и да вземат хормони. В университете това продължава и излизат от там толкова промити и излъгани, че целия живот им е съсипан. Със специалност "Gender Studies" и $35,000+ дълг студентски такси и после не могат да си намерят работа никъде с тази специалност, боядисват си косите в лилаво, стават дебели и грозни, слагат пиърсинг и татуировки и по цял ден търсят за какво да се възмущават понеже друго не им остава в живота.
  • 12
    2
    Валяк
    Много показателна снимка на олигофренията зад тази мазна физиономия! Браво на автора!
  • 7
    1
    Цглобка
    Кой не е вярвал, че дяло няма да има? Скоро скоро тия калдараши, докарани на куп в булгатистан ще си покажат зъбките, ама за жалост няма да има кой да ги избие, защото краварите,които ни ги натресоха са здраво зад гъба им и няма да им позволят да се спънат. Кръв трябва да има, иначе няма да можем да заживеем по-добре... С такава надежда съм се родил, но като гледам - няма да доживея да се порадвам на надеждите си...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари