Преизбраха Илхан Кючюк за съпредседател на АЛДЕ

0
В своята реч Кючюк поздрави делегатите от повече от 60 либерални партии, които членуват е АЛДЕ
В своята реч Кючюк поздрави делегатите от повече от 60 либерални партии, които членуват е АЛДЕ

В своята реч Кючюк поздрави делегатите от повече от 60 либерални партии, които членуват е АЛДЕ

Партията на европейските либерали АЛДЕ преизбра евродепутата от ДПС Илхан Кючюк за съпредседател на на 42-ия конгрес на европейските либерали в Дъблин.

По време на конгреса бяха обсъдени предизвикателствата пред Съюза и приоритетите на Европа преди следващите европейски избори. Сред ключовите теми, по които дебатираха либералните лидери бяха бъдещето на Европа, енергийните доставки, войната в Украйна и пътя към мира. От АЛДЕ оформиха либералния отговор на предизвикателствата, стоящи пред Европа като единодушно заявиха желание за единство.

В своята реч Кючюк поздрави делегатите от повече от 60 либерални партии, които членуват е АЛДЕ за гласуването доверие и очерта перспективите за бъдещето на либералите и ролята им в оформянето на Европа утре.

"Пред нас стоят огромни предизвикателства. Либералното семейство не само има думата за това как да отговорим на тях, но нашата сила е навременното действие. Ние работим ръка за ръка с гражданите. И днес отново трябва да покажем същата категоричност и сила, която притежаваме, това е повратният момент в Европа", заяви той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари