Прегазената на АМ "Тракия" жена е била рожденичка

0
Тръгнала си по-рано от работа, за да празнува със семейството си
Тръгнала си по-рано от работа, за да празнува със семейството си Снимка: Bulgaria On Air

Жената е работила в бензиностанция в непосредствена близост до местопроизшествието, а тя самата живее в близкото до магистралата село Дражево

45-годишна е жената, загинала на магистрала "Тракия" днес следобед, съобщава БНТ.

Сигнал за инцидента е получен около 17 часа. Лек автомобил "Мазда", движещ се в посока София, е блъснал жената, която е пресичала пътното платно.

Жената е работила в бензиностанция в непосредствена близост до местопроизшествието, а тя самата живее в близкото до магистралата село Дражево.

Тя е имала рожден ден днес и е тръгнала по-рано от работа, за да го отпразнува със семейството си.

На мястото на тежкото пътнотранспортно произшествие се извършват процесуално-следствени действия от оперативната група на ямболската полиция. Движението по магистралата не е спирано, но автомобилите минават по локално платно край бензиностанцията. От МВР предупреждават шофьорите да бъдат изключително внимателни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари