Предложение: "Викът на украинската майка" да се връчва на победителите на "Евровизия"

4
Нещо като реплика на холивудския "Оскар"
Нещо като реплика на холивудския "Оскар"

Нещо като реплика на холивудския "Оскар"

Никога не съм се вълнувал от кичозния и пошъл политически формат "Евровизия", който по възраст почти ми е набор.

Нито съм се интересувал от музикалното му ехо "Ален мак", който вече не се осъществява. Без да искам научих, че победители в последното издание на "Евровизия" са някакви украинци, чието класиране е предсказано още от Ванга и е потвърдено и от Алена на по-късен етап. И в този ред на безсмислени мисли, имам предложение:

ЗНАМЕНИТАТА СТАТУЯ "ВИКЪТ НА УКРАИНСКАТА МАЙКА" ДА СЕ ИЗРАБОТИ В МИНИАТЮРА И ДА СЕ ВРЪЧВА НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗДАНИЯ НА "ЕВРОВИЗИЯ" ВМЕСТО "КРИСТАЛНИЯТ МИКРОФОН". Нещо като реплика на холивудския "Оскар".

"Викът на украинската майка" естетически е съпоставим с музикалната патетика и извратена акустика, музициране и вокал на "Евровизия".

Какво ще кажете, а?

Любо Кольовски

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 13
    1
    Предложение от Студент
    ПРЕДЛАГАМ:Статуята да стане символ на Европа и Европарламента в Брюксел.Може да се постави и на знамето.Причини: Така Европа крещи и врещи срещу всеки който не споделя евроатлантическата ценностна система и джендър идеологията и статуята е олицетворение на Европейските Западно Англосаксонски Нрави.Може да се връчи и като награда на Джо Байдън за прогресивна политика.Ако не,я подарете на СОЛОМОН ПАСИ.Приличат си особенно когато той врещи като изоглавен да разполага ядрени ракети в България и какви ли не още НАТО-вски интереси да прокламира. Като близнаци са.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари