Предизвикват ли лекарствата за настинка инфаркт?

3
Европейската агенция по лекарствата започна преоценка на медикаментите, съдържащи псевдоефедрин
Европейската агенция по лекарствата започна преоценка на медикаментите, съдържащи псевдоефедрин Видео: NOVA

Колко вредни са медикаментите, съдържащи псевдоефедрин?

Предизвикват ли масовите лекарства за настинка и грип инфаркт и инсулт? Европейската агенция по лекарствата започна преоценка на медикаментите, съдържащи псевдоефедрин, предава NOVA. Тя е по настояване на Франция, където вече има установени случаи на хора, използвали такива лекарства, при които се регистрирани сериозни странични ефекти.

Лекарствата, съдържащи псевдоефедрин, са достъпни и ефективни против настинка. Те се предлагат под различни търговски наименования и могат да бъдат купени без рецепта. Фармацевтите споделят, че медикаменти, които помагат при запушен нос, треска и главоболие, са сред най-търсените. Купуват се без въпроси кое на кого и за какво може да помогне или да навреди.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари