Пребитият в Охрид българин е изведен от реанимация

0
Състоянието на Християн Пендиков се подобрява
Състоянието на Християн Пендиков се подобрява Снимка: Twitter

Състоянието на Християн Пендиков се подобрява

Състоянието на пациента Християн Пендиков се подобрява, изведен е от реанимация, съобщиха от Военномедицинска академия. Пендиков е настанен в Отделението по орална хирургия.

Секретарят на българския клуб „Цар Борис Трети“ Християн Пендиков беше пребит на 19 януари в Охрид, Република Северна Македония. Пациентът беше транспортиран в България и приет за лечение във ВМА, където беше оперирана счупената му челюст.

След побоя България реши да спре всички междудържавни проекти със Северна Македония, докато не получи доказателства, че Скопие спазва правата на българите там.

Във връзка с инцидента бяха изслушани външният ни министър Николай Милков и посланикът на България в РСМ Ангел Ангелов. Милков каза, че и в момента, докато е в болница, Християн Пендиков получава заплахи за живота си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари