Пребитият професор: Крият полицая, не ми дават да го разпозная

0
Докато рита професора, полицаят вика: Не ме гледай, няма да ме запомниш
Докато рита професора, полицаят вика: Не ме гледай, няма да ме запомниш Видео: Нова телевизия

Проф. Александър Михалев твърди, че е бил бит от полицай в София.

На 13 октомври заместник-кметът на района „Слатина” Тошко Николов спира колата си на двулентов улица в София. На проф. Михалев му се налага да навлезе в насрещното с автомобила си, за да може да го заобиколи.

При маневрата проф. Михалев удря заместник-кмета на „Слатина”. В крайна сметка и двамата се сдобиват с актове от КАТ. Тошко Николов – за създаване на предпоставка за ПТП, а проф. Михалев – за неправилно отношение към пешеходец. 

След като спира, за да провери какво се е случило, проф. Михалев е пребит от свидетел на инцидента. „Зад нас спря една кола, излязоха двама души, единият  започва да ме удря и то много професионално. Първоначално помислих, че е мутра. Той беше въоръжен и ми показа пистолета си”, разказа проф. Михалев, предаде Нова телевизия. 

Синът ми го попита защо ме е бил, а той каза, че е от Първо районно. Когато отидохме след инцидента в Първо полицейско управление,  докато чакахме видях побойникът как влиза в сградата”, разказа проф. Михалев. „Два пъти ги помолих да има разпознаване, но те ми отказаха, те според мен го крият”, оплака се той. 

Към настоящият момент няма лице, привлечено в качеството на обвиняем, след събирането на достатъчно доказателства, това ще се случи. Има насоки кой може да е извършил побоя, но към настоящия момент не са събрани достатъчно доказателства за виновността на определено лице”, съобщи Невена Зартова от Районната прокуратура в София

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари