Пребиха общинска съветничка от "Възраждане"

0
Мъж е удрял с юмруци адвокат Мария Димитрова, повтарял ѝ е "получи си го, знаеш за какво"
Мъж е удрял с юмруци адвокат Мария Димитрова, повтарял ѝ е "получи си го, знаеш за какво" Снимка: Личен архив

Мъж е удрял с юмруци адвокат Мария Димитрова, повтарял ѝ е "получи си го, знаеш за какво"

Мъж е нападнал в офиса ѝ общинския съветник адвокат Мария Димитрова, която положи клетва като такъв на последната сесия на местния парламент. За инцидента потвърди самата тя, предава Радио Варна.

Нападателят ѝ я е удрял с юмруци. Димитрова е откарана в спешния център за преглед. Тя коментира, че проявената агресията не е изненада заради обществената ѝ дейност, а сега от позицията ѝ на съветник има повече чуваемост.

Мъжът повтаряше "получи си го, знаеш за какво", разказа Димитрова. Недопустимо е в 21 век да бъде пребиван адвокат, още повече, когато се бори за обществени каузи, подчерта общинската съветничка.

"Трябва да има общество, което стои зад мен и което си търси правата. На сила не можеш да вземеш нещо, но не може да дадеш", каза в отговор на въпроса дали това няма да разколебае нейната силна гражданска позиция.

За случая се появи информация и във Фейсбук:

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари