Пребиха момчета погрешка, полицаите се здрависаха с биячите

0
Две момчета бяха заплашени с пистолет и пребити, тъй като ги помислили за крадци
Две момчета бяха заплашени с пистолет и пребити, тъй като ги помислили за крадци Видео: бтв

Две момчета бяха заплашени с пистолет и пребити, тъй като ги помислили за крадци.

Един от пострадалите - Стефан Димитров, застана заедно с майка си Мария Ценова пред камерите на БТВ, за да разкаже за случилото се.

Докато чакахме на светофар, ни нападнаха въоръжени мъже, след което колата ми беше потрошена, нарязаха ми гумите. Биха ни без абсолютно никаква причина. Излизаме от селото, вкарват ни в пряка и започват да ни бият“, започна разказа си Стефан.

Инцидентът става около 23:00 часа, причината – в селото се извършвали много обири, а колата на Стефан се оказва със същия цвят като колата на крадци, които обрали един от биячите.

Имам следи – в краката, бъбреците, имам психическа травма. Биха ни с крик, бухалка, нож. Побоят беше час и половина“, спомня си кървавата случка Стефан. Те не се възпротивили, а напротив – опитвали се през цялото време да разберат защо се случва всичко това. И подобно на случая с пребития до смърт Тодор от Враца, тук също имало хора, които просто стоели и наблюдавали безучастно случващото се.

След което идват полицаите, здрависват се с тези хора. Разбира се, полицаите идват след около 40-50 минути. Не се правят тестове за алкохол, за наркотици, на нас въобще не се е обръщало грам внимание. Ръцете на приятеля ми са в кръв. Заплашен съм, ако не се кача по собствено желание в патрулката, че ще ми бъдат поставени белезници“, възмущава се Стефан.

Биячите се оказват рецидивисти, единият в пробация. Колата на Стефан остава заключена на мястото на инцидента. „Отидохме в районното и останахме за 15 часа в ареста. Казаха ни, че ако се обадим по телефона, ще ни сложат белезници“, добави момчето.

Източник: бтв
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари