Празнична програма и водосвет в бившия дом „Св. Димитър Басарбовски“

1

Повод за празника бе Денят на християнското семейство

Потребителите и персоналът на Центъра за грижа за лица с психични разстройства /ЦГЛПР/ и Центъра за грижа за лица с различни форми на деменция /ЦГЛРФД/ в Община Русе отбелязаха по интересен начин Деня на християнското семейство.

Те изнесоха кратка празнична литературно-музикална програма, а след това бе отслужен и водосвет за здраве, успех и ползотворна бъдеща социална работа от енорийския свещеник отец Марин към храм „Успение Богородично“.

В тържеството взеха участие зам.-кметът Енчо Енчев, представители на социални услуги в Община Русе, доц. д-р Свилена Рускова – ръководител катедра „Мениджмънт и социални дейности“ и гл. ас. д-р Евгения Братоева от РУ „Ангел Кънчев“, както и директорът на дирекция „Хуманитарни дейности“ Катя Петрова.

Събитието завърши с вълнуващи изказвания на гостите, провокирани от резултатите, постигнати за кратко време в работата с потребителите. Отправиха се пожелания за здраве, успех и устойчиво развитие на двете социални услуги в грижата, подкрепата и мотивацията на тази специфична целева група за надграждане на умения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    Студентка до Оле
    Това е асистенката Е. Б. Пиша инициалите и ще видите ивето в публикация. Горката, хич я няма в занятията, нищо не отбира от социална работа, говори само едни захаросани неща и любезничи със студентите та да си прави приемлив образ. Жалка картинка, тя така идва и в унито.
  • 6
    3
    Оле
    Каква е тая кака вдясно до Енчев с голямото шкембе, в панталон, който много й приляга на фигурата и обута в маратонки. Голям вкус на обличане, голяма работа! Точно като за празнично събитие.
  • 6
    2
    Социален работник
    Поредният театър и реклама на общината в социалните услуги с главни действащи лица Ениту и Катиту с асистиращи от Русенския ПУЦ. Ашколсун актьори.
  • 5
    1
    Абе
    То големи чудесии направили! А тези госпожи Рускова и Братоева имат ли нещо общо със социалните услуги и социалната работа, ами Бат Еню?! Да ти имам социалните услуги и дейности.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари