Правосъдният министър: Бездействието на прокуратурата струва скъпо

0
"България има една от най-високите бройки прокурори на глава от населението, харчим най-голям процент от БВП за правосъдие, а усещаме ли правосъдие?", попита Надежда Йорданова
"България има една от най-високите бройки прокурори на глава от населението, харчим най-голям процент от БВП за правосъдие, а усещаме ли правосъдие?", попита Надежда Йорданова Снимка: БГНЕС / Архив

Надежда Йорданова: Решението за бюджета на прокуратурата не е наказателна акция

"Това, което се случва е нормална процедура в разглеждането на един законопроект между първо и второ четене. Правят се предложения в различни аспекти за изменение на закона за държавния бюджет за 2022 година.  Това решение не е наказателна акция, а става дума за обсъждане и предложение на народните представители за по-ефективно разходване на бюджетните средства“. Това заяви министърът на правосъдието Надежда Йорданова, предаде БГНЕС.

Бездействието на прокуратурата струва скъпо. България има една от най-високите бройки прокурори на глава от населението, харчим най-голям процент от БВП за правосъдие, а усещаме ли правосъдие? Все още нямаме въведено програмно бюджетиране. Не става дума за никаква наказателна акция“, заяви тя.

„Това, което ще направя е, че ще се запозная с конкретното предложение с мотивите и ще изразя своето становище. Няма да спрем да настояваме за повече прозрачност“, каза тя. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари