Правителството отпусна средства за нова детска градина в Русе

11
Детската градина ще бъде изградена на улица “Дондуков-Корсаков“ 3
Детската градина ще бъде изградена на улица “Дондуков-Корсаков“ 3

Детската градина ще бъде изградена на улица “Дондуков-Корсаков“ 3

Община Русе получи 375 371 лева с решение на правителството от днес, като средствата са по проекта за изграждане на нова детска градина на улица “Дондуков-Корсаков“ 3.

Проектът се реализира по Оперативна програма „Региони в растеж“, пише Русе Медиа. От пресслужбата на правителството уточняват, че отпуснатият финансов ресурс за капиталови разходи, който днес бе гласуван за министерства и общини,е за обезпечаването на предстоящи плащания до края на месец януари по сключени договори за изпълнение на Инвестиционна програма за национални проекти, както и за потенциални плащания до края на месеца по приключили вече обществени поръчки, по които предстои сключването на договор и плащане.

Необходимите средства ще се осигурят за сметка на предвидените разходи по централния бюджет за 2024 година.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    Грагданин
    До коментар Т. Живущите не вярвам да чупят коли, защото ако е така както пишете няма да спират танцуващи, спортисти и какви ли още не, които ползват базата на старата поща. Коментара Ви е не уместен.
  • 3
    5
    Фффффф
    Първо помислете за санирането в града!!!!Особено за резервите!Тогава помислете за детски градини!!!
  • 2
    4
    Т.
    А вие, живущите в блока, чупехте колите на тези, които са дръзнали да спрат до блока ви. Така, когато блока ви се руши, поне никой няма да спира на ,,вашите места", та то дори и за минимален престой.
  • 6
    3
    емил
    съборихме една за да построим нова...
  • 7
    2
    На тая корупция и без контрол...
    Не може да бъде
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари