Пръкнаха се хората бройлери

1
Хората бройлери преживяват собствената си обикновеност като космическа уникалност, пише Мартин Карбовски
Хората бройлери преживяват собствената си обикновеност като космическа уникалност, пише Мартин Карбовски

Хората бройлери преживяват собствената си обикновеност като космическа уникалност, пише Мартин Карбовски

Преди много години в зората на Фейсбук излишно и хъшлашки се възмутих от една снимка. На снимката един вълк ядеше зеле. Настървен вълк и зеле.

Светът като представа се формира за цяло едно поколение от поне 30 години по този начин - природата е променима. Тя е добра, когато ние сме добри с нея. Не трябва да те е страх от мечката, страшен е самият страх, пише Мартин Карбовски в Lentata.

Така се пръкнаха хората бройлери. Те вярват, че светът е променим по тяхно желание. Те се чувстват част от общата вселена на аватарите, където всички сме свързани, обичаме се и ни се полага равен порцион топлина, закуска и анален секс. Засега сексът не е задължителен, той е само право.

Хората бройлери обичат животните, водата, вятъра, огъня, земята и духа на всички енергии. Петте елемента за тях са комунални услуги, които им се полагат и на които те са господари през Копчето. Или Екрана.

Хората бройлери преживяват собствената си обикновеност като космическа уникалност. Те се снимат, разказват се на себе си за себе си, създават нещо като памет, но заради многотата на спомените паметта е проста електронна амнезия, разпенила се в прибоя на всяка мода нов телефон. Телефонът като идентичност, разбита в буната на алчността за мъниста, а не за реален живот.

Хората бройлери нямат допир със света от доста време - откакто не произвеждат храната си. Но днес техният допир с природата е само на две места - в катастрофа и в зоопарка.

В катастрофа е ясно - гравитацията няма уважение към бройлерите, другите природни стихии също. Но най-смешни са хората бройлери в зоопарка. Там непрекъснато дивото животно зад клетката показва ментално надмощие над хората бройлери.

Преди време пони отхапа пръст на някаква жена. Непрекъснато има нелепи инциденти заради нахлуването на бройлера в клетката на затвореното животно. Днес пак в Стара Загора един мъж снимал мечките. Заради чутовния кадър си изпуснал телефона в клетката на мечката. С малките мечета. И не махнал с ръка. Влязъл вътре да си го вземе.

Телефонът и калъфът му са изядени от любопитните мечета. Човекът е спрян от охраната в своето проникване. Но това ще се случва все по-често заради онази снимка, под която се угояваха хората бройлери. На нея един гладен вълк яде зеле.

Вас просто ви гушат с такива снимки и внушения. Всеки може да бъде каквото си иска, нали? Селфи-приятел с мечка, миньор, който всъщност е русалка, вълк-веган или гей-бебе.

Но истината е, че никой не е питал мечката за тая снимка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари