Пожарникарите в Русе вадиха жена и от водомерна шахта

0
Инцидентът е станал вчера по обед на улица "Петрана Обретенова" / снимката е илюстративна /
Инцидентът е станал вчера по обед на улица "Петрана Обретенова" / снимката е илюстративна / Снимка: Русе Медиа

Три сигнала са наложили действия от страна на дежурните екипи на пожарната през изминалото денонощие

За времето от 12:09 до 12:30 часа екип от Първа РСПБЗН - Русе е оказал съдействие на граждани за изваждане на паднала жена от водомерна шахта в гр. Русе, на ул. "Петрана Обретенова". Жената е била извадена и предадена на екип на ЦСМП.

Извадиха пострадалата жена от ямата на ВиК, спорят била ли е обезопасена

Между 21:30 и 02:30 часа екип от Втора РСПБЗН е оказал съдействие на местопроизшествие със самокатастрофирал лек автомобил и пострадали, станал в гр. Русе на бул. "Липник", срещу бл. „Ангел Гецов“.

Момиче е в безпомощно състояние след тежка катастрофа на булевард "Липник" - ВИДЕО

Пожар в сухи треви, възникнал до стърнище в землището на с. Бъзовец, са гасили огнеборците от районната служба в гр. Две могили, тази нощ за времето от 22:27 до 00:05 часа. Пожарът е ликвидиран на площ от около 200 кв.м, без щети.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари