Пожарникари спасиха заклещена катерица

1
Главата на рунтавелката е заседнала в къщичка за птици
Главата на рунтавелката е заседнала в къщичка за птици Снимка: Velina Kaloyanova / Facebook

Главата на рунтавелката е заседнала в къщичка за птици

Пожарникари спасиха заклещила се катерица в къщичка за птици в столичния кв. „Младост 1“. Снимки от акцията са публикувани във Фейсбук група на района. На кадрите се вижда бедстващата животинка, която не може да помръдне, защото главата ѝ е заседнала в къщичката за птици.

Вероятно катерицата е било привлечена от храната, предназначена за птици, но не е преценила, че след като се промъкне, може и да не излезе.

От коментари под поста за спасеното лакомо животно, се разбира, че някой от живеещите в „Младост 1“ се е обадил на 7-ма районна пожарникарска служба, откъдето са се е отзовали. Цялата се случи пред очите на майки с деца.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    Теодор
    Супер сте Браво ❤️
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари