Пожарникари спасиха мъж паднал върху ограда на улица "Плана планина"

0
Раненият е бил транспортиран до спешното отделение на русенската болница
Раненият е бил транспортиран до спешното отделение на русенската болница

В събота преди обед, за времето от 11:23 до 13:05 часа, служители от РСПБЗН-Сливо поле с един автомобил са били изпратени за гасене на запалени отпадъци в мазето на кметството в с. Ряхово. Същия ден за времето от 16:04 до 16:55 часа екип на РСПБЗН-Ветово е реагирал по сигнал за пожар в сухи треви на ул. "Никола Петков" в общинския град.

Вечерта, от 19:07 часа до 20:15 часа, екип на  Първа РСПБЗН-Русе се е отзовал за гасене на запалване в автомобил. Оказало се е, че поради техническа неизправност  се е запалил заден мост на товарен автомобил на главния път за Разград, на изхода от Русе.

В събота екип на първа пожарна служба е реагирал и на фалшив сигнал за запалени сухи треви и храсти на главен път I-2, преди разклона за с. Бъзън. Вечерта в 19:25 часа служители от РСПБЗН-Две могили са изпратени за гасят пожар в стърнище в землището на село Тръстеник. По-късно в 21:30 часа те са се отзовали и по сигнал за запалени сухи треви в землището на село Чилнов. Екип на Втора РСПБЗН-Русе в 22:49 часа е изпратен за гасене на пожар в химически тоалетни на ул. "Александровска" в Русе.

В неделя по сигнал, постъпил в  07:56 ч., екип от Първа РСПБЗН – Русе е изпратен да гаси пожар в лек автомобил  "Алфа Ромео" на бул. "Христо Ботев" в Русе. Автомобилът се е запалил по време на движение, поради техническа неизправност.

В 16:32 ч. екип от РСПБЗН – Ветово е насочен към ул. "Кирил и Методий" във Ветово за гасене на пожар в сухи треви и храсти на площ от около 500 кв.м.

Аварийно-спасителни дейности. На 22.10.2017 г. в 17:30 ч. един екип от Първа РСПБЗН – Русе е изпратен по сигнал за оказване на помощ на пострадал при инцидент мъж на ул. "Плана планина". Екипът е извършил рязане на оградата, върху която е бил паднал пострадалия.  Раненият е бил транспортиран от екип на ЦСМП до спешното отделение на УМБАЛ - Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари