Пожарникари гасиха горящи контейнери в Русе

0
През изминалото денонощие са получени два сигнала за горящи отпадъци в града
През изминалото денонощие са получени два сигнала за горящи отпадъци в града Снимка: Dunavmost / архив

През изминалото денонощие са получени два сигнала за горящи отпадъци в града

През изтеклото денонощие екипите на РДПБЗН – Русе са реагирали на две сигнала за произшествия. Гасили са горящи отпадъци в контейнери за смет на два адреса в гр. Русе.

При пожарите не са нанесени щети.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Хехе
    Абе те контейнерите до общината са именно такива. Отиди и виж, точно до гаража на общината, преди бариерата - 3 такива контейнери
  • 2
    3
    До втория пенчовист
    В центъра на Русе, на булевард Фердинад - от Халите към Рига са изцяло и само такива контейнери. И какво общо има Америка или така ти каза тетка Митрофанова, така да пишеш
  • -4
    2
    Интересно
    По-чисто, евтино и екологично от отоплението на централно парно няма. Кое не е ясно ? Контейнера на снимката е модел който в градът Русе няма . По селата също няма такива. Любопитно откъде го намерихте този контейнер ? В гетата в Америка си палят контейнерите да се топлят под мостовете.
  • -2
    1
    Ето ви го обгазяването
    Вече е студено и се започна - дъртите пенсии се топлят още не кюмюр, щото по-евтинко, не толкова от бедност, ами така си знаят, както на село. Обгазяването сега е по-страшно от това, дето се усещало в някои квартали от промишлеността. Даже на центъра - не можеш да си проветриш жилището, да не говорим за пране навън. Те са същите идиоти, които си изхвърлят незагасената жар от кюмбетата и палят контейнерите. Спасение няма, но не виждам ония с плакатчетата да протестират!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари