Пожар в склад за боеприпаси край Карнобат

1
Тече евакуация
Тече евакуация

Пожар в склад за боеприпаси край Карнобат.

Няма жертви и пострадали, предава NOVA.

 

В района има няколко пожарни и полицейски автомобила. Складът се намират на територията на бивши военни поделения. Установява се дали става въпрос за човешка грешка.  

От МВР съобщиха още, че сигналът за пожара в местността "Чобан дере" е получен около 03:30 ч. в нощта срещу неделя. Към мястото на инцидента се отправил един противопожарен автомобил с двама огнеборци. Те са пресрещнати от двама пазачи на частни складове за съхранение на боеприпаси, разположени в местността, които заявили, че в него има пожар и за това са се изтеглили на безопасно място.

Междувременно от склада, обезопасен със стабилна ограда и отдалечен от другите три склада в района на достатъчно разстояние, започнали да се чуват гърмежи. Последният бил около 05:00 ч. тази сутрин. Районът е отцепен от полицейски служители. Към момента на място има един противопожарен екип от РСПБЗН - Карнобат и един предислоциран автомобил с дрон за оглед на РДПБЗН - Ямбол. Оглед на местопроизшествието ще се извърши след цялостно затихване на пожара, както и след изтичане на срок от 72 часа от последния гърмеж.

По информация на 24 часа складовете са собственост на Емилиян Гебрев и неговата компания за търговия с оръжия "Емко".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари