Пожар в къща в село Голямо Враново

0
Най-вероятната причина е късо съединение в ел. инсталация
Най-вероятната причина е късо съединение в ел. инсталация Снимка: Кис 13 / архив

4 сигнала за пожари са отработили през изминалото денонощие дежурните противопожарни екипи от Русенската регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“.

Вчера, между 16:38 и 17:55 часа, екип от РСПБЗН- Ветово е гасил запалване в лек автомобил. Произшествието е била в района на село Писанец, в близост до бензиностанция. На място огнеборците са установили, че гори лек автомобил марка „Опел“, модел „Тигра“, снабден с газова уредба, който се е запалил по време на движение. Горенето е ликвидирано на площ около 3 кв.м., като пожарът е обхванал цялата кола. Предполага се, че причината е техническа неизправност в превозното средство.

В 17:16 часа екип от Първа РСПБЗН- Русе е насочен за гасене на горене в суха трева и храсти, което е възникнало на адрес в кв. "Средна Кула". Пожарът е бил потушен на площ от около 1000 m2.

От 17:26 до 18:00 часа пожарникари от Първа РСПБЗН- Русе са гасили пожар в отпадъци в метален контейнер, възникнал до бл. 403 в русенския кв. „Чародейка“.

Екип на РСПБЗН- Сливо поле, за времето от 21:56 до 23:55 часа, е реагирал на пожар в къща на адрес в село Голямо Враново. Запалването най-вероятно е възникнало, заради късо съединение в ел. инсталация, която е била положена в близост до стар гредоред и скрита под гипсо картон. Горенето е ликвидирано на площ около 1 кв.м. Къщата е спасена, опушени са само стени и тавани в помещенията. Пострадали хора няма.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари