Пожар в болница в Солун, един човек е загинал

0
Трийсет огнеборци с 11 пожарни коли са се включили в гасенето
Трийсет огнеборци с 11 пожарни коли са се включили в гасенето Снимка: БТА

Пожар избухна в болница, в която са лекувани пациенти с КОВИД-19 в северния гръцки град Солун тази сутрин, съобщава Асошиейтед прес

Пожарната служба заяви, че е открито едно тяло на втория етаж на болницата "Папаниколау". АНА-МПА съобщава, че двама пациенти са сериозно пострадали и са приети в интензивни отделения. Останалите пациенти с КОВИД-19 са прехвърлени в други крила на болницата.

Засега не е ясно откъде е тръгнал огънят. Видеокадри от мястото показват гъст дим, излизащ от два прозореца на долния етаж на сградата, уточнява БТА. 

Трийсет огнеборци с 11 пожарни коли са се включили в гасенето.

Пожарът е избухнал малко след 9 часа сутринта, посочва в. "Катимерини", като отбелязва, че около 20 пациенти са били евакуирани.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари