Пожар на къща в град Мартен

0
Предполага се, че пожарът е възникнал от незагасена цигара
Предполага се, че пожарът е възникнал от незагасена цигара Снимка: Архив

Предполага се, че пожарът е възникнал от незагасена цигара

За времето от 13:19 до 14:00 часа два екипа от Втора РСПБЗН са изпратени на адрес в град Мартен, след сигнал за горяща къща. При пристигане на място е установено, че пожарът е бил почти загасен от съседи, като огънят е обхванал струпани дъски и дървени плоскости до входна врата на къщата. Нанесени са щети по входната врата и топлоизолация около нея. Предполага се, че произшествието вероятно е възникнало от незагасена цигара.

След ликвидиране на пожара в град Мартен двата екипа са пренасочени към друг сигнал – за горящи отпадъци и сухи треви в град Русе, сметище за строителни отпадъци. Горенето там е ликвидирано на площ от около 2000 кв.м. до 15:00 часа.

В 14:46 часа от РСПБЗН – Бяла екип пожарникари са изпратени в село Волово, откъдето е получен сигнал за пожар в сухи треви. До 16:50 часа запалването е изгасено на площ от около 800 кв.м, като сухите треви са били запалени в дворни места и благодарение на намесата на огнеборците са спасени къща и стопанска постройка. В резултат на пожарите няма пострадали хора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари