Пожар на автомобил в село Щръклево

0
Екип на Първа РСПБЗН е гасил пожар, възникнал заради техническа неизправност / Снимката е илюстративна
Екип на Първа РСПБЗН е гасил пожар, възникнал заради техническа неизправност / Снимката е илюстративна

За изминалите почивни дни екипите на РДПБЗН – Русе са реагирали на няколко сигнала за пожари в отпадъци, сухи треви и храсти, при които не са допуснати материални загуби – в землището на гр. Ветово; в с. Чилнов; в с. Ястребово; в селата Иваново и Ряхово.

В събота екип на Първа РСПБЗН е гасил пожар в лек автомобил ВАЗ, възникнал заради техническа неизправност на улица "Магистрална" в село Щръклево, а вчера в трактор по пътя от град Слово поле в посока към град Силистра, който се е възпламенил заради късо съединение в арматурно табло. И в двата инцидента няма пострадали хора, нанесени са щети по превозните средства.

Вчера сутринта, за времето от 09:20 до 09:50 часа, екип от Втора РСПБЗН – Русе е гасил запалване в отпадъци и кабели до изоставен склад на булевард "Тутракан" в Русе. На местопроизшествието не е имало хора. Не са нанесени щети.

Един екип от сектор „Спасителни оперативни дейности“ при РДПБЗН – Русе вчера вечерта е реагирал на сигнал за счупен живачен термометър в апартамент на улица "Родопи" в Русе. Живакът е бил събран и депониран от спасителите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари