Пожар изпепели лозя и постройки край Бяла Слатина

0
Огънят е тръгнал от ниската част на местността „Герена“
Огънят е тръгнал от ниската част на местността „Герена“

Огънят е тръгнал от ниската част на местността „Герена“

Стотици декари лозя, стърнища и нежилищни постройки са изгорели този следобед при голям пожар, бушувал край Бяла Слатина.

Депутатът Красен Кръстев, който е оттам и бе на мястото, обясни, че огънят е тръгнал от ниската част на местността „Герена“, а силният вятър е направил така, че да се разрасне за няколко часа по цялата линия към лозята над гарата, предаде БТА.

Всичко е изпепелено. Утре ще се видят щетите, защото сега е тъмно. Тепърва ще се уточнява и причината за огъня – дали е тръгнал от запалени стърнища или от късо съединение“, каза още Кръстев. На този етап няма данни за пострадали.

Кръстев подчерта, че пожарът е потушен благодарение на съвместната работата на пожарникари.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари