Появи се собственикът на изгубените пари

1
Той благодари на велосипедиста предал парите в полицията за доблестната постъпка
Той благодари на велосипедиста предал парите в полицията за доблестната постъпка

СДВР установи собственика на голямата сума пари, предадена в Четвърто Районно управление, съобщиха от пресцентъра на МВР.

В полицейското управление днес е дошъл представител на търговска фирма, който на 29 март изгубил парите в района на бул. "Симеоновско шосе" в участъка между бул. "П. Яворов" и бул. "Г.М. Димитров". След проведени беседи и оперативни действия по безспорен начин е установено, че именно той е собственикът на парите, предадени от съвестен гражданин в същия ден в Четвърто Районно управление-СДВР.

В този ден той минавал с велосипеда си по бул. "Симеоновско шосе" видял на пътното платно пари, вързани с ластик. Прибрал ги и незабавно ги предал в най-близкото районно управление. Тъй като в полицията нямаше постъпил заявителски материал за подобен случай, бе разпространена информация за търсене на собственика им.

Човекът, изгубил въпросната сума, видял публикациите и дошъл в управлението, като съобщил данни и детайли, необходими за удостоверяване истинността на твърдението му, че именно той е собственикът на парите.

Той благодари на велосипедиста за доблестната постъпка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари