Повечето хора ще се намират в романтично състояние на духа

0
Обърнете внимание на сънищата. Те могат да ви разкрият нещо, което отдавна искате да узнаете
Обърнете внимание на сънищата. Те могат да ви разкрият нещо, което отдавна искате да узнаете

Луната се движи на празен ход до 13:38 часа - вършете само обичайната и рутинна работа.

Не подписвайте важни документи, договори, отложете ходенето по инстанции, не започвайте и не купувайте нищо важно.

Луната е в знак Лъв до 13:38 часа - Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

Луната влиза в знак Дева от 13:38 часа – настъпва времето, когато се изострят възприятията ни към дреболиите, появява се желанието за критикуване на ближния. Уязвими са нервната система, кожата и целия стомашно-чревен тракт без правото черво.

27 лунен ден от 03:55 часа на 26 септември до 05:12 часа на 27 септември

Символ на деня е тризъбеца - атрибут на Бога на моретата на Нептун. Енергийно благоприятен ден. Ден, в който трябва да се обърне всеки към божествената мъдрост и знания, към своите душевни източници. Добре е да се съчетаят разум и интуиция. Могат да се проявят неочаквани емоции.

В този лунен ден получаваме практическа житейска мъдрост. Имаме възможност да погледнем по нов начин старите проблеми. Добър ден за общуване с хора от по-старото поколение. Не забравяйте да посетите родители, баби, дядовци, други роднини. Те могат да ви научат на много неща, както да ви предложат варианти за решаване на проблемите ви. Добре е да прекарате повече време в молитва, медитация.

Не пропускайте възможността да разширите знанията си като отделите време за обучение и самостоятелно развитие. Днес всички нововъведения и амбициозни планове могат да се осъществят. Нужно е да поддържате в леко и радостно състояние духа си, като се избягва напрежението и вълненията.

27 лунен ден е добър за всяка работа, но е особено щастлив и успешен за тези, които вършат добри дела. Днес може да не се занимавате с битова работа и домашни задължения, а да ги отложите.

Повечето хора ще се намират в романтично състояние на духа. Подходящо е за срещи. Позволете на душата си този ден да си почине, избягвайте всякакви скандали и не изяснявайте отношения. Това е идеалното време за помирение след караници и конфликти.

Болестите започнали сега не са опасни. В организма има повече натрупани сили и енергия, отколкото в другите дни. Най-доброто лечение в този ден е народната медицина и хомеопатията.

Секс - Много е важно в основата на секса да стои любовта, близостта, приятелските отношения, а не само чистата физиология. Идеално време за първи полов контакт или за зачатие.

Покупки - Не се препоръчва да се купуват нови неща.

Подстригването е подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление. Това ще засили вашето обаяние и постигане на успех сред околните.

Обърнете внимание на сънищата. Те могат да ви разкрият нещо, което отдавна искате да узнаете.

10 слънчев ден – Не приемайте твърде сериозно живота в днешния ден. Контактите да се сведат до минимум. Подходящо е повече за уединение. Хубаво е през целия ден да бъдете в отпуснато медитативно състояние. Денят символизира самоосъзнаването. Подходящо време за самоанализ, за философски размишления.

25-26 септември – Квадратурата на Венера със Сатурн, което може да внесе объркване на чувствата и лошо настроение, да провокира конфликти.  Възможни материални загуби, кражба. Бъдете внимателни.

Автор: Ивелина Пенчева (ASTROLOGIA*Lin)

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари