Повдигнаха обвинение на бащата на футболиста от ЦСКА Георги Йомов

0
Цецко Йомов е обвиняем за хулиганство и закана за убийство
Цецко Йомов е обвиняем за хулиганство и закана за убийство Снимка: Фейсбук

Цецко Йомов е обвинен, че се е заканил с убийство на единия потърпевш като му казал „Ще ти пръсна главата“

Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 43-годишен мъж за извършени хулигански действия и закана с убийство.

На 16.05.2022 г. около 22,00 часа на бензиностанция на ул. „Околовръстен път“ в гр. София, обвиняемият Цецко Йомов е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото – извадил пистолет насочил го към И.П. и произвел изстрел в левия му крак, след което насочил пистолета към М.В. и прострелял и него в левия крак. Деянието по своето съдържание се отличава с изключителна дързост.

Йомов е обвинен и за това, че се е заканил с убийство на И.П. като извадил пистолет, насочил го към мъжа и му казал „Ще ти пръсна главата“.

След случая е образувано досъдебно производство, което е докладвано на Софийска градска прокуратура. Днес, 18.05.2022 г., досъдебното производство е пратено от Софийска градска прокуратура по компетентност в Софийска районна прокуратура. До момента в хода на разследването са разпитани множество свидетели, направен е оглед на местопроизшествието и са извършени претърсвания и изземвания, назначени са експертизи.

С постановление на прокурор за 72 часа е задържан Цецко Йомов, предвид опасността да извърши друго престъпление .

Предстои да бъде внесено искане в съда за разглеждане на дело за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари