Потресена съм от безочието с което ни лъжат

3
Мошениците активират платени услуги без да ни предупредят, а после ни карат да ги плащаме! Безобразие!
Мошениците активират платени услуги без да ни предупредят, а после ни карат да ги плащаме! Безобразие!

За пореден сигнал за нередност срещу "Теленор" алармира агенция ПИК. Мобилната компания очевидно прави гаф след гаф и това не остава незабелязано за потребителите на мобилния оператор.

Ето какво ни пише Юлияна Якимова:

"Здравейте, преди 3-4 дни разговаряйки по телефона чух в ухото си сигнала за известяване на есемеси, за момент дръпнах телефона от ухото си и за моя изненада разбрах, че докато съм говорила по телефона съм актовирала незнайно как услугата,,FUNCALL". Буквално полудях, веднага звъннах на оператор на Теленор и от там се започна. Най-вероятно при проверка на сметка сте я активирали или пък някой друг от вашия телефон или пък без да искате, глупост след глупост все едно слушах петгодишният си син. След скандал деактивираха услугата и ми компенсираха загубата от 2.40 с Валентинско мече. Днес обаче всичко се повтаря в абсолютно същият сценарий само дето бяха ,,Фолк мелодии" срещу 0,30 ст.на ден. Отново последва разговор с оператор, който през цялото време се опитваше да ме убеди в ,мойте способности на телепат,, Ужас,ужас,ужас тези хора надминаха себе си. Потресена съм от безочието с което ни лъжат."

В рамките на няколно дни ПИК пусна няколко материала за наглите лъжи, с които операторът мами абонатите си. До този момент, обаче компанията не е излязла с официално становище за безобразията си.

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Разбрах, че си дала на всички мъже във фирмата.
- Ми нулева кръвна група съм, казаха, че мога да давам на всички.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари