Потърпевши разказват за невъзможните маневри на камиона, който скъса жици и блъсна няколко коли

4
Инцидентът се е случил на 12 януари на улица "Момчил войвода" в Русе
Инцидентът се е случил на 12 януари на улица "Момчил войвода" в Русе

Инцидентът се е случил на 12 януари на улица "Момчил войвода" в Русе

Тежкотоварен камион събори пътен знак, скъса жици на електропреносната мрежа и удари паркирани коли. Бил на косъм да се удари и в стена на къща. Всичко това станало в централен квартал на Русе в нощта на 12 януари.

„Вечеряхме към 22:00 часа. Междувременно комшията ми се обади и ми каза, че са ударили две мои коли. Бях в КАТ, направен е протокол. По принцип улицата е много тясна и е забранена за товарни автомобили. Маневрите, които е направил, са невъзможни. Затова е ударил колите", разказа в ефира на NOVA потърпевшият Славчо Аврамов.

От пресцентъра на МВР заявиха, че шофьорът най-вероятно се е объркал при движението си през града. Той е установен, ясна е и фирмата собственик на камиона. На мъжа ще бъде съставен акт.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    Офф
    Абе хора, GPS може да го е подвел, организацията на движението в Русе е кошмарна, точно в тоя район си паркират колкото да мине детска количка.
  • 3
    2
    Анонимен
    Най голям тарикат,колите на пътьо!Кой може да паркира кък мене ?
  • 10
    1
    къде сте бургас
    чи остейте си трите "коли" на улицата,после що стана тей
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари