Поставиха омбудсмана в дневния ред на общинските съветници

0
Станимир Станчев отново е внесъл предложение да се стартира конкурсна процедура за избор на общински омбудсман
Станимир Станчев отново е внесъл предложение да се стартира конкурсна процедура за избор на общински омбудсман Снимка: Facebook

Станимир Станчев отново е внесъл предложение да се стартира конкурсна процедура за избор на общински омбудсман

Общинският съветник от СДС Станимир Станчев отново поставя въпроса за избор на обществен посредник за община Русе. Той е внесъл предложение в местния парламент, с което отново да стартира конкурсна процедура за избор на общински омбудсман, предава Русе Медиа.

Въпреки няколкото опита, които завършиха с неуспех, според общинския съветник има необходимост от взаимовръзка с гражданското общество.

Той предлага още да се създаде комисия от 11 членове с председател Росица Георгиева и членове Иво Пазарджиев, Биляна Иванова, Нора Стоянова, Наталия Кръстева, Орлин Дяков, Асен Даскалов, Станимир Станчев, Теодора Константинова, Веселин Велчев, Айдоан Джелил.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    До 1
    Този съответства поне четирикратно на живото тегло на въпросния водещ. А иначе и говеда не може да води, включително себе си.
  • 5
    3
    Докога
    Този безинтересен обемист индивид ще се прави на интересен с предложения за длъжност, която на този етап в края на мандата на настоящия кмет и сегашния общински съвет е излишна. А като гледам предложенията за комисия, в нея виждам едни "експерти" в областта на правата на човека и други области, че ум да ти зайде. Стига с предложения, симулиращи активност.
  • 3
    2
    Няма никаква
    нужда от такъв омбудсман, просто още една хранилка, която ще заема място в сградата на Общината.
  • 4
    1
    доктора
    Този не е ли водещ на "Семейни войни" от 18 ч по Нова ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари