Постъпка за пример: Тийнейджъри върнаха загубен портфейл на пенсионер

1
Случаят е от монтанското село Смоляновци
Случаят е от монтанското село Смоляновци

Случаят е от монтанското село Смоляновци

Върнат портфейл с пари и документи изненада приятно възрастен жител от Монтанско, разказа той самият в ефира на bTV. Загубената вещ е намерена от деца – двама братя тийнейджъри, които са отказали парична награда за стореното.

Случаят е от село Смоляновци. Благодарният мъж е Петър Младенов, който губи портфейла си в близост до дома на двамата младежи. В него са документите му и половината му пенсия – 200 лева.

На другия ден му се обажда майката на момчетата, за да каже, че са открили портфейла му. Мъжът веднага се върнал, защото осъзнал че пътува без документи. Предложил 50 лева награда за жеста, но тийнейджърите отказали. Успял да подари само буркан с мед на семейството.

Пенка Младенова, баба на момчетата, ги похвали, че много помагат в семейния бизнес – земеделие и отглеждане на животни. Учат ги да бъдат честни, добри ученици са, допълни жената.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари