Посолството на Украйна: Да живее България!

2
Да живее украинско-българското приятелство!, пишат на страницата на украинското посолство у нас
Да живее украинско-българското приятелство!, пишат на страницата на украинското посолство у нас

Да живее украинско-българското приятелство!, пишат на страницата на украинското посолство у нас

"От сърце желаем на България и на българския народ мир, просперитет, хармония и благополучие". С тези думи посолството на Украйна в България поздрави българите за националния празник - 3 март.

"Посолството на Украйна поздравява всички български приятели по повод националния празник - Деня на Освобождението на България!

Почитайки войниците освободители от 1877-1878 г., ние си спомняме за подвига на българи, украинци и много други народи, дали живота си за свободата на България, както и за усилията на онези украинци, които са се борили в тила и са събирали помощи за приятелска България.

Днес, в условията на борбата на украинците срещу терористичната държава, народът на България оказва неоценима всестранна подкрепа на Украйна, която ценим изключително високо.

От сърце желаем на България и на българския народ мир, просперитет, хармония и благополучие.

Да живее България! Да живее украинско-българското приятелство!", гласи целият поздрав в социалната мрежа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    11
    N/A
    Честно казано не ми дреме, че се избиват тия украинци и руснаци! Чудя се на българина какво му дреме също? В джоба ли ви бъркат, че така скачате и пърхате като китайски петлета...
  • 10
    10
    Русофил
    Искам да попитам, с какво Украйна е помогнала на България, кога е била близо до нас държава, кога въобще е направила нещо за нас българите, някой отговор????
  • 10
    9
    До ванчо гея
    Ванчо ве, недей живя в миналото с твойте телевизори и москвичи, тук дебата и спора е на съвсем друго ниво което ти очеизваждащо не хващаш, симптоматиката на проблема е доста различен от твоя мироглед и възгледи и докато има толкова силно ограничени и същевременно тъпи буквално хора като тебе, ще сме и на тва ниво тук в бг, сигурно и 3-ти Март за тебе не е празник, както и не е вярно, че руснаците са помогнало на нас българите за събитията от 1877-1878, но все непонятни за тебе теми, гледай си Европа и щатите и ще си си най добре, слушай ме!!! 😉
  • 12
    8
    ванчо бе,
    ти с какъв бензин караш танка бе?!? Спирай бърже, че до лятото ще има руски бензин по бензиностанциите!
  • 9
    7
    Gigi
    Момчета, или капути умрели-който е тръгнал против Русия, хубаво не е видял, история ….
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари