Последните думи на скочилата в морето млада жена били "Ще се давя!"

0
Последните думи на скочилата в морето млада жена били "Ще се давя!"
Снимка: Блиц

Непосредствен свидетел на изчезването в морето на младата жена разказва за драматичния случай.

Той е барман в заведение, намиращо се отсреща мястото на инцидента. Около 3 - 3,30 часа сутринта той стоял след смяната си заедно с охранителя на заведението, в което работят. Те забелязали в тъмнината забързан женски силует. Момичето минало през дървения подиум пред другото заведение и стигнало до парапета му. Грабнало един пластмасов стол и гневно го метнало във водата. Това направило впечатление на охранителя и бармана и те се развикали. "Много се ядосах и й викнах: "Какво правиш, бе?". Като видях как хвърли стола, хукнах към нея и дори си скъсах маратонката. Тя се обърна и каза: "Ще се давя!"...", разказа пред "Блиц" барманът от отсрещното заведение, който пожела името му да остане в анонимност. По думите му, след това момичето скочило, преди да успее да го хване.

"Останах потресен! Според мен беше видимо изнервена. С охранителя започнахме да й викаме да излезе от водата, но тя започна да върви навътре - ту плуваше, ту вървеше, защото там е плитко", обясни бармана. Колегата му казал, че сигурно е пийнала и като се поразхладяла, щяла да излезе. Веднага обаче двамата позвънили на тел.112.

През това време обаче неизвестната към момента жена вече се изгубила във вълните. "Беше доста тъмно и много бързо стана всичко, не успях да разгледам добре нито как изглежда, нито с какво беше облечена. Видях само, че скочи с дрехите", разказа още очевидецът. И добавя, че силуетът бил на млада, слаба, около 170 см висока жена.

Издирването й все още е безрезултатно, обяснява шефът на "Морска администрация"-Варна, кап. Валентин Енчев. "Катерът, който е издирва се е натъкнал само на една торба с боклук, която няма нищо общо с този случай", обясни той.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари