Поругаха паметника на Съветската армия в Стара Загора

2

Върху монумента е изрисуван, а после задраскан знакът „Z”

Оцветиха с червена боя ръцете на войника от Паметника на Съветската армия в Стара Загора, предава NOVA. Върху монумента е изрисуван, а после и задраскан е знакът „Z“. Символът е използван от Русия от началото на инвазията в Украйна. Изрисуването на паметника е станало късно снощи. Това е поредното посегателство върху паметника, който се намира в парк “Митрополит Методий Кусев“ в Стара Загора.

От началото на войната на Русия срещу Украйна това е третият път, в който паметникът е боядисан в червено. На територията на парка има видео наблюдение. Записите от него ще бъдат прегледани и предадени на полицията в опит да се установят извършителите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    7
    123
    Новите тънкопенисни джендерасти в това са най-добри в момента. Да се шляят и да си правят свирки момче на момче в училищните тоалетни (последното е епидемия ама тихо...)
  • -2
    6
    2 3 и 5
    са един и същи трол.
  • 2
    5
    Хаха
    Пак че не са хванали едно хилти и не са го набили у жопу на красноармейския мусор...
  • 2
    4
    ...
    Някои тролове удобно пропускат факта, че СССР е основан от четири републики - Белоруска ССР, Закавказка СФР (съвременни Азербайджан, Армения и Грузия), Руска СФСР и УКРАИНСКА ССР.
  • 0
    3
    Защо?
    Така ще е, докато не изчистим страната си от всички следи на руския окупатор! В Русе нещото, изобразяващо миризливия мародер още стои на баирчето пред Парка и никой не смее не само да го бутне, ами и да се отвори темата за премахването му. Коя година сме, че да обгрижваме червеното сборище и да им вървим по гайдата още? Събаряй! Русия е агресор! Слава на Украйна!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари