Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Поредното предателство към живеещите българи в Русе

9
Нали г-н кмета обяви, че такъв терор ще бъде строго санкциониран с глоби
Нали г-н кмета обяви, че такъв терор ще бъде строго санкциониран с глоби

Поредното предателство към живеещите българи от кв. Мальовица в Русе.

Написах жалба към Община Русе на техният имейл за ТЕРОРА КОЙТО НИ НАЛАГАТ ЧРЕЗ СВАТБАРСКАТА МУЗИКА НА ОТКРИТО.

Уважаеми русенци: Получих отговор от който разбрах, че за нашето здраве и спокойствие никой не го е грижа от служителите, които трябва да очакваме разбиране и реални действия против подобен сватбарски ТЕРОР.

Уважаеми г-н Иванов, Уважаеми г-н Иванов,

Във връзка с Ваш Сигнал, относно вдигане на шум от усилена музика на ул."Мальовица" 84 Ви уведомявам, че след направена проверка по случая се установи, че в Община Русе има постъпило официално уведомление за провеждане на "Сватбено тържество придружено с музика", като е дадено разрешение за мероприятието.

СЗ "КООРС", Община Русе

Понеже вероятно никой от Община Русе не е потърпевш и не знае, какъв терор е да слушате всеки ден някакви цигански глухи музиканти - терористи увреждащи здравето на хората. Защо нашите гурбетчии не си правят сватбите на открито. Защото никой няма да им позволи от тамошната задгранична община подобна гавра към живеещите на близко хора. За това няма да имаме здраве и спокойствие, защото вече 13 денонощия Вие ни предавате. Нали г-н кмета обяви, че такъв терор ще бъде строго санкциониран с глоби. Или за циганския тероризъм, ние трябва да се саморазправяме. Като българин, който е служил и работил за тази държава, мога да Ви кажа, че от такива рарешения, каквито им издавате скоро няма да имате български граждани в нашата Родина. Благодарим Ви за поредното предателство, което вероятно е от ново за някакви пари, които някой взема, а ние плащаме с нашето здраве. Къде са Ви децибеломерите за да замените, на какво сме изложени поради Вашите РАЗРЕШЕНИЯ след обещанията в медийното пространство, че ще бъдат санкционирани, подобни гаври с нас потърпевшите българи.

Автор: Павлин Иванов
(Автор: Павлин Иванов - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 17
    6
    Багаин
    Русе се напълни с мангали и с шибани фесове от Разградско. Русе се превърна в скапано гето. Ето затова имаше навремето жителство за да не могат селяндурите да се мъкнат в града.
  • 40
    5
    Ivo
    Цялата турска Циганска измет се Пресели да живее в Русе,всички тъпи боклуци ,без вьзпитание и обноски са в града, грешка голяма!!!Нашия бароков град се превърна в бьрдак!!!
  • 41
    4
    РУСЕ
    За голямо съжаление наистина в последните години Русе се претъпка със всякакви пришълци, гости, гастарбайтери, цигани , чужденци и т.н. Русе стана Малката София , но без парите на София. София я направиха гето със мигранти и какви ли не , нали никой не иска и Русе да се превърне в гето ?!? За шума си има закони, наредби , защо не ги глобяват тези разпасаните ?
  • 27
    3
    Осман
    "Който плаща,свири дюдюка."-стара турска поговорка. Ако общината печели, гражданите губят! -нова българска реалност.
  • 47
    2
    999
    Каква Чародейка, каква Мальовица. ул. 6 септември, в централен южен район. Три общински къщи, и трите дадени на цигани срещу символичен наем. Последните настанили ги се оказаха като термити. Настанили 3-ма, в момента са 15. Маанетата на двора гърмят, но остави това. Циганина титуляр, даже като обикаля квартала го прави с една преносима тонколонка. Един вид, маркира си с циганската музика терена.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари