Поредна авария оставя центъра на Русе без топла вода и парно

0
Прекъсването на топлоснабдяването се налага заради  извършване на неотложни ремонтни дейности на разпределителен топлопровод
Прекъсването на топлоснабдяването се налага заради извършване на неотложни ремонтни дейности на разпределителен топлопровод Снимка: Dunavmost, архив

ТЕЦ Русе уведомява за временно прекъсване на топлоснабдяването на обекти в топлофикационен район "Център"

Поради извършване на неотложни ремонтни дейности на разпределителен топлопровод има ВРЕМЕННО ПРЕКЪСВАНЕ НА ТОПЛОСНАБДЯВАНЕТО за периода от 16:30 ч. на 11.02.2022 г. до 20:00 ч. на 12.02.2022 г. към обекти в топлофикационен район "Център", намиращи се на ул. "Църковна независимост" и ул. "Любен Каравелов".

Допълнителна информация може бъде получена на денонощния телефонен номер на диспечерска служба (082) 841 905.

От ръководството на „Топлофикация Русе” АД се извиняват за създадените неудобства на потребителите. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    Русенец
    Половината сезон мина в ремонти и при спряно топлоподаване, но сметките са все така тлъсти, като при редовно топловодаване. Естествено, никоя инстанция няма да се самосезира. Те не са на работа, за да вършат работа, а да се намират на работа.
  • 5
    3
    русенец
    Ха, дано скоро да хлопне кепенците. Не знам колко хора топли, но ни трови всички с горенето на боклуците на Европа. Говорим за такива боклуци, които там не се горят понеже прекалено много замърсяват.
  • 6
    2
    КоваШки
    Струва ми се, че скоро топлофАкация ще хлопне кепенците!
  • 5
    1
    Търпение
    Ама колко и докога само некадърници Останаха един двама ако има всичко друго е на хранилка С Благодарим за разбирането вече стига.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари