Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Пореден абсурд! До кога БДЖ ще гони пътниците?

0
До кога с този Ъпсурт, вместо да привличаме пътници,  умишлено ги прогонваме!
До кога с този Ъпсурт, вместо да привличаме пътници, умишлено ги прогонваме!

От новото разписание на БДЖ,което влезе в сила  от 14.12.2014 г., международния влак 461 от Букурещ - Русе - София не прави връзка с бързия влак за Варна.Влак 461 пристига  в гара Русе в 15:50,а влака за Варна заминава от гара Русе в 15:55. С международния влак пристигат десетки чужденци от Германия, Англия, Румъния,

Франция и други държави на които полета им е до Букурещ. От там със влак към нашето черноморие. Поради 5 мин .разлика на влаковете, пътниците не успяват да се прехвърлят на влака за Варна, а са принудени или да минат през Горна Оряховица и да удължат и без това некомфортното пътуване с близо 3 часа, или да си заплатят на някой близо 100 евро да ги закара до крайната им точка - Варна. Поради тази причина много от тях се отказват  и  търсят друга алтернатива за предвижване от Букурещ до морето. До кога с този Ъпсурт, вместо да привличаме пътници,  умишлено ги прогонваме!

ДО КОГА?

Автор: Станислав Пенчев
(Автор: Станислав Пенчев - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари