Полуграмотният Борисов си купи държавата и се гаври с вас?!

0
Истината изглежда брутално подменена, а народът затъпял и оскотял от простащината и варварщината на ГЕРБ
Истината изглежда брутално подменена, а народът затъпял и оскотял от простащината и варварщината на ГЕРБ Снимка: БГНЕС / Архив

Евродепутатът Николай Бареков направи актуален коментар за политическите събития в страната.

Ето какво написа в личния си профил във Фейсбук:

"Преди два дни Бойко Борисов заяви, че купуването на гласове било „най-голямото престъпление срещу демокрацията“. Това по повод депутат от БСП, обвинен от Прокуратурата за същото. Само преди три години пак Прокуратурата обвини за същото престъпление, че и по-голямо, за фалшифициране на изборите Бойко Борисов и гаулайтера му Цв. Цв. за престъплението в Костинброд, което аз разкрих! Съдът ги оправда, а обвинението отказа да протестира, Борисов и Цв. Цв. за трети път са на власт и наглеят до безкрайност. А аз плащам цената за моите разкрития с терор срещу личността ми, партията, която основах, репутация, семейство… Истината изглежда брутално подменена, а народът затъпял и оскотял от простащината и варварщината „на това, което имаме като ГЕРБ“.

Остава да попитам: Не ви ли стига фактът, че полуграмотният Борисов си купи държавата, правосъдието, медиите, опозицията и бизнеса, барабар със синдикатите, и вече се гаври с вас като подменя фактите и истината в негова угода по три пъти на ден?"

Източник: СВОБОДНО СЛОВО
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари