Полска фирма ще ремонтира двигателите на българските МиГ-29

0
Украинският кандидат е отказал да подпише договор с Министерството на отбраната
Украинският кандидат е отказал да подпише договор с Министерството на отбраната Снимка: Кадър You Tube

Украинският кандидат е отказал да подпише договор с Министерството на отбраната

Полската фирма Wojskowe Zakłady Lotnicze Nr2 S.А. е за изпълнител на обществената поръчка за ремонт на шест двигателя за българските изтребители МиГ-29, след като класираният на първо място участник „ТЕРЕМ-ХОЛДИНГ“ ЕАД уведомява, че отказва да подпише договор. Това показва справка в Регистъра за обществени поръчки, предаде БТА.

Миналия месец стана ясно, че "ТЕРЕМ – ХОЛДИНГ" ЕАД е спечелил обществената поръчка.

Wojskowe Zakłady Lotnicze Nr2 S.А. предлага обща цена от 9 552 000,00 евро (18 682 088,16 лева) без мито и ДДС за извършване на основен/капитално-възстановителен ремонт на шест броя двигатели.

Министерството на отбраната обяви обществена поръчка за ремонт на шест двигателя за самолети МиГ-29 през април. Предметът ѝ включва извършване на основен/капитално-възстановителен ремонт на шест двигателя за МиГ-29 за възстановяване на техния междуремонтен ресурс и междуремонтен срок на служба. Срокът за изпълнение на ремонтните дейности на всеки един двигател не трябва да бъде по-голям от девет месеца.

Ведомството прекрати процедурата за възлагане на обществена поръчка за доставка на шест ремонтирани двигателя за МиГ-29 по-рано тази седмица.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари